GRATIS LEVERING

Festivalgear.dk tilbyder gratis levering til alle kunder, der foretager et køb på min. 1500 kr. Med forbehold for at kunden bor på en af de brofaste øer eller fastland i DK.

PRISER

Alle priser er inkl. 25% moms. Priser og ekspeditionsgebyr er normalt gældende indtil disse måtte ændres. Tilbudsvarer dog kun i en tidsbegrænset periode eller til varen er udsolgt. Der tages dog forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vores indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftlove, porto-/transportstigninger, omkostningsstigninger osv.), samt mod trykfejl.

LEVERINGSTID

Leveringstiden er i juli og august måned 1-2 dage.  Der tages forbehold for at levering sker med ekstern leverandør, som Festivalgear.dk ikke har nogen indflydelse på, hvorfor Festivalgear.dk ikke har noget ansvar ved eventuelle forsinkelser. Ved levering til pladsen skal ordren afgives senest 72 timer inden festivalen starter.

LEVERING OG OMKOSTNINGER

Lette forsendelser leveres normalt med Post Danmark og sker uden omdeling med mindre at du som kunde aktivt tilvælger med omlevering. Tunge/volume forsendelse leveres normalt med fragtmand. Forsendelse med fragtmand leveres i grundplan. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen. Såfrem der ikke træffes nogen hjemme lægger fragtmanden en besked. Kontakt fragtmanden og aftal ny udkørsel. Kunden betaler selv andengangs udkørsel, såfremt dette måtte kræve ekstra betalingl. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering er for købers egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.
Vær ligeledes opmærksom på at Post Danmark ikke mere udbringer efterkravsforsendelser, dem kræver Post Danmark afhentet på posthuset, og der opkræves yderligere 20 kr. for efterkravsforsendelsen.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

  • Lette forsendelser - 0-2 kg. - 29.95 dkk
  • Små forsendelser - 2-5 kg. - 49,95 dkk
  • Større forsendelser - 5-10 kg. - 79,95 dkk
  • Tunge forsendelser -  10-20 kg. - 89,95 dkk.
  • Pallekørsel / Volumenforsendelser - 20-50 kg. -  249,95 dkk
Bestilles der produkter for mere end hvad der er plads til på en palle. Udregnes leveringsprisen selvstændigt.
*bemærk at der kan være enkelte tillæg på nogle specifikke produkter.
Der kan blive opkrævet et mindre gebyr ved anvendelse af betalingskort. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før bestilling er gået igennem, dog senest når varen er afsendt fra vores lager. Alle oplysninger om kortnummer og udløbsdato bliver krypteret af vores betalingsformidler.